Sale!

Vitamineboots, Bonusan Multi Vital Forte Actief

Original price was: € 31,99.Current price is: € 28,50.

Multi Vital Forte Actief is een multivitamine voor dagelijks gebruik, met een breed spectrum aan goed opneembare vitaminen en mineralen. Zo bevat deze multi goed opneembare vormen van alle mineralen, vitamine C en actief B6, B12 en foliumzuur (folaat).

  • Zeer compleet, bevat alle belangrijke vitaminen en mineralen in optimale dosering
  • Ondersteunt het energieniveau en zorgt mede voor een goede weerstand dankzij vitamine C en B12
  • Wordt zeer goed opgenomen door het lichaam

Description

Multi Vital Forte Actief is een multivitamine geschikt voor dagelijks gebruik. Bijzonder aan deze multi is het brede spectrum aan vitaminen en mineralen in een natuurlijke, goed opneembare vorm. ‘Actief’ verwijst naar de actieve vormen van vitaminen B6, B12 en foliumzuur (folaat) die aan dit supplement zijn toegevoegd. Het vitamine B-complex in deze multi is aangevuld met choline, PABA en inositol voor een extra effectieve opname. Vitamine E is gecombineerd met natuurlijk gemengde tocoferolen en vitamine C met een bioflavonoïdencomplex. Vitamine C ondersteunt het energieniveau. Bovendien bevatten al onze multi’s chlorella en spirulina. Met Multi Vital Forte Actief kies je dus voor een complete en kwalitatieve multivitamine.

Tenzij anders aanbevolen eenmaal daags een tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  • Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar
  • Overleg bij gebruik van coumarinederivaten (antistollingsmiddelen) eerst met een deskundige alvorens dit product te gebruiken.

You may also like…