ALGEMENE VOORWAARDEN

Recovery Cabin respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat alle persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en exclusief verzendkosten, eventuele belastingen, eventuele reserverings- of boekingskosten en eventuele extra’s die u gebruikt. Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Betalingen

Betaling dient direct te geschieden bij het afronden van de bestelling. U kunt hierbij gebruik maken van de beveiligde systemen van Stripe . Zij staan garant voor een veilige afhandeling en verwerking van uw betaling. Uw bestelling is pas definitief als de betaling correct bij Recovery Cabin is ontvangen. Zodra de betaling is ontvangen, dan verstuurt Recovery Cabin een bevestiging per mail en bij een bestelling zal de verzending zo spoedig mogelijk naar het opgegeven adres worden verstuurd.

Levering

Recovery Cabin doet er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Indien u de cadeaubon per post heeft besteld, dan heeft u deze waarschijnlijk na 1-2 werkdagen in huis. Indien u de cadeaubon per e-mail heeft besteld, dan heeft u de cadeaubon veelal binnen 24 uur in uw inbox.

Geldigheid

De Recovery Cabin cadeaubon is vanaf de dag van uitgifte 1 jaar geldig (tenzij anders vermeld). De cadeaubon dient voor het einde van deze geldigheidstermijn te zijn verzilverd op een locatie.

Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats.

Omruilen & recht van retour

De Recovery Cabin cadeaubon is bij de locatie niet inwisselbaar voor contanten of anderszins. Indien u na aankoop de cadeaukaart wilt retourneren is dat mogelijk tot 14 dagen na datum aankoop.

Reserveren

U reserveert direct in de betreffende agenda bij een locatie naar uw keuze en uw beschikbaarheid. De contactgegevens van deze locaties zijn terug te vinden op onze website. Een reservering is een transactie tussen de locatie en de klant die de reserveringsaanvraag indient.

Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbieders behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren.

Annuleren

Annuleren van een reservering: indien u een definitieve reservering wilt annuleren kunnen hier voorwaarden aan verbonden zijn. Annuleren kan uitsluitend per e-mail info@recoverycabin.com

Bij annulering binnen 24 uur voor de afgesproken reservering zijn wij genoodzaakt, ongeacht de reden, 100% in rekening te brengen. Wanneer u niet aanwezig bent op het afgesproken tijdstip en u heeft niet geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt 100% in rekening te brengen. Per locatie kan dit verschillen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de geldende annuleringsvoorwaarden van de locatie waar gereserveerd heeft

Intellectueel eigendom

De afbeeldingen, logo’s, teksten en informatie op deze website (www.recoverycabin.com) en in de uitgaven van RecoveryCabin zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeld, mag niets van deze website en RecoveryCabin.com worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming van RecoveryCabin.

Aansprakelijkheid

RecoveryCabin verricht redelijke inspanningen om nauwkeurige en actuele informatie te verschaffen op deze website en in de uitgaven van RecoveryCabin. RecoveryCabin kan echter nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website of een van de uitgaven van RecoveryCabin. Tevens kan RecoveryCabin niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of eventueel onjuiste of gewijzigde informatie op deze website en in de informatieboekjes.

Wijzigingen van deze voorwaarden

RecoveryCabin behoudt zich het recht voor de voorwaarden, waaronder deze website en alle uitgaven van RecoveryCabin, te wijzigen.

Recovery Cabin
Recovery Cabin lichaamsanalyse
Recovery Cabin Ontspanning
Recovery Cabin Locatie Goes

Heeft u nog een vraag?

Recovery Cabin contactformulier Goes

13 + 12 =