PROGRAMMA’S

wees welkom

ONTSPANNEN LEVEN 

Iedereen die onder de Recovery Cabin gaat, ervaart de Recovery Cabin als zeer ontspannend. Hier kunnen we heel veel factoren voor aanwijzen echter de belangrijkste factor is het resetten van onze constante kerntemperatuur ook wel “homeotherm” genoemd.

Ontspanning is nodig om je vrij te voelen en vrij te leven. De Recovery Cabin geeft je die vrijheid. Zelf jouw vrijheid ervaren is nodig om op prettige wijze op jouw omgeving afgestemd te zijn. Vrijheid leidt tot efficiënt gedrag. Vrijheid is diepe ontspannen slaap, innerlijke rust en creativiteit. Vrijheid zorgt ook voor het juiste biologische ritme en stabiliteit. Vrijheid zorgt ervoor dat je lichamelijke reserves opbouwt en directer communiceert.

PROGRAMMA’s RECOVERY CABIN

DETOX

Belangrijke ontgiftende orgaanfuncties worden gestimuleerd. De Recovery Cabin vermindert (chronische) ontstekingen, (chronische) pijnen en verhoogt de weerstand en stofwisseling. Een toxische belasting kan leiden tot bovengenoemde symptomen en klachten. 

WELLNESS & BEAUTY

Voor een natuurlijk stralende en gezondere huid en het vertragen van ouderdomsverschijnselen door een betere bloedcirculatie in de huidlagen.

Ervaar het gevoel van innerlijke rust en harmonie.

SUCCES & FOCUS

Beter focussen, verhoogde concentratie, realisatie van succes door intuïtief te werk te gaan? Dan is het programma succes en focus iets voor je.

Evenwichtig en helder denken, het stellen van prioriteiten en de benodigde stappen zetten. Zo wordt jouw droom of idee jouw werkelijkheid. 

 

KINDEREN TOT 12 JAAR

Kinderen zijn gevoelig voor energie. Bij kinderen is er nog weinig scheiding tussen emoties en de mentale en lichamelijke niveaus.

Om ordening te scheppen heeft een kind hulp van buitenaf nodig. Hierin biedt de Recovery Cabin voor kinderen de uitkomst.  

IMMuUNSYSTEEM & ENERGIE

Het immuunsysteem wordt versterkt, waardoor je je sterker en energieker voelt. Het immuunsysteem is ons afweersysteem. Bij het optimaal functioneren van het immuunsysteem worden we niet ziek.  

SPORT & FIT

Voor een conditieverbetering, herstel van of voorbereiding op een sportprestatie; de Recovery Cabin biedt speciale programma’s voor sporters.  Dit programma wordt ook gebruikt voor het stimuleren van de stofwisseling en ondersteunt daarmee jouw natuurlijke gewicht.

 

PREVENTIEF

Voorkomen is beter dan genezen….

Structureel tijd voor jezelf. Zorg dat je jouw lichaam en geest serieus neemt en plan hiervoor tijd in. Reflecteer op emoties en gebeurtenissen. Geef alles een plaats en ervaar de vrijheid.

Algemeen

Wil je lekker in je vel zitten en ontspannen leven? Met de Recovery Cabin kom je tot je ‘ware zelf’; zowel lichamelijk als geestelijk. Neem eens vrijblijvend contact op voor een meer informatie. 

Tarieven

€75

Losse sessie

€275

Programma 5x

€550

Programma 12x

12 maanden abonnement

Uit ervaring weten we dat er kans op verslaving bestaat aan de Recovery Cabin. Hiervoor is een abonnement met een speciale prijs in het leven geroepen. Je mag een jaar lang elke maand één keer in de Recovery Cabin en je betaalt slechts voor 10 maanden. Neem contact op voor meer informatie en lees hier alle reviews

Hoe werkt een programma van Recovery Cabin? 

  1. Kies een programma of een losse sessie
  2. Kies de gewenste locatie en reserveer en boek online uw afspraak
  3. Uw ontvangt een bevestiging en een verzoek tot betaling
  4. Na een succesvolle betaling ontvangt u een amneseformulier welke voor de eerste afspraak geretourneerd dient te zijn.

Maak hier uw afspraak.

 

N

Detox

N

Energieboost

N

Hoofdpijn

N

Rugpijn

N

Menstruatieklachten

N

Overgang

N

Stress

N

Burn-out

N

Mentale onbalans

N

Energieboost

N

Blokkades

N

Concentratievermogen

N

Los laten

N

Communicatie

Kies het programma wat bij jou past

Keuzestress? Daar willen we nu juist vanaf. Elk programma is met zorg samengesteld en heeft zijn eigen opbouw en specifieke werking. Echter soms is deskundigheid gevraagd, een hoofdpijn of verhoogde bloeddruk kan als onderliggende oorzaak te maken hebben met een teveel aan vocht door een vergeten infectie. Vraag gerust deskundig advies….

Bij elk programma zien we standaard verbeteringen in het slaappatroon, de ademhaling,  een lichaamsstand verandering doordat je stevig op je benen staat en je leeft veel meer in het hier en nu.

Recovery cabin

“Mijn lichaam is nu zo ontspannen en mijn hoofd dus ook. Hierdoor kan ik beter loslaten en (over-) denk ik minder en zit ik veel beter in mijn vel.”

Lees hier meer reviews.