Recovery Mobiel

We hebben de Recovery Cabin mobiel gemaakt voor onze partners, cliënten en bedrijven die voor een speciale gelegenheid willen werken met de Recovery Cabin.

Voor partners is het een promotietool om te gebruiken bij:

  • Beurzen.
  • Recovery Themadagen bijvoorbeeld een speciale “Detox Week”.
  • Recovery Yoga Retreat.  

Voor cliënten wordt de Recovery Mobiel ingezet bij mensen die herstellende zijn van  bepaalde ziekten en aandoeningen. Actuele voorbeelden zijn: herstel van Long Covid, een persoon met ALS in een beginstadium, MS, chronische gewrichtsontsteking en pijnlijke spieren (reuma), maar ook personen met chronisch slaapproblemen, sportblessures enzovoorts. Je kunt altijd advies vragen of de Recovery Mobiel een toegevoegde waarde is voor jouw probleem.

De Recovery Mobiel wordt niet in alle gevallen direct verhuurd; eerst moet er een detox programma zijn gevolgd en afgerond. Reageert het lichaam zoals verwacht, dan wordt er een schema opgesteld zodat we op een optimaal resultaat kunnen aansturen.

Voor bedrijven is de Recovery Mobiel te gebruiken bij diverse gelegenheden. Voor het stimuleren van het werkplezier, meer vitaliteit en focus bij je personeel (programma Succes & Focus) of het speciale programma “powernap” is de Recovery Mobiel zeer geschikt.  Wil je als Beauty salon je klanten een zachte stralende huid verzorgen (programma Beauty & Wellness)? Ga dan een test aan met de Recovery Mobiel. 

Reserveer je als bedrijf de Recovery Cabin mobiel voor de eerste keer, dan huur je onze begeleiding er bij!! Wij begeleiden en organiseren de sessies gedurende de dag. Mocht er behoefte zijn tot meer diepgang d.m.v. bijvoorbeeld coachingsgesprekken, is dat tegen een meerprijs natuurlijk mogelijk. Zie hier onze mogelijkheden  Balans – Healing.nl 

 

Prijzen huur Recovery Cabin Mobiel

Per maand  2000,00
Per week  500,00
Per dag  250,00

Prijzen zijn exclusief btw 

Wil je als bedrijf een abonnement afsluiten op basis van de ARBO-maatregel met fiscale voordelen is dat mogelijk. Lees hier Recovery Cabin is kostenbesparend.
Het abonnement omvat elke maand één dag de Recovery Cabin gedurende één jaar op je bedrijfsterrein. 

Heb je interesse of wil je meer informatie mail ons