CORONA-HERSTELTRAJECT

Gezondheid en welzijn worden steeds belangrijker. Het tijdperk Covid-19 maakt de behoefte om fit, vitaal en energiek te zijn alleen maar groter. Met de Recovery Cabin hebben we de afgelopen jaren veel mensen met sterk uiteenlopende klachten geholpen. 

Ex-corona patiënten of personen met klachten als gevolg van de Covid-19 vaccinatie behoren tevens tot onze klantenkring. Door de uitstekende ervaringen en positieve resultaten bij deze groep patiënten hebben wij een specifiek  “Corona Herstelprotocol “ ontwikkeld. 

https://recoverycabin.com/wp-content/uploads/2022/02/Post-corona-herstel-traject.pdf

Het Corona-Hersteltraject duurt 6 weken en omvat:

 • 8 sessies in de Recovery Cabin.

 • Homeopathische middelen.

 • Supplementen. 

 • NADA protocol. ( locatie GOES )

 

De meest gehoorde gevolgen van Corona zijn:

 • Snel benauwd, slechte conditie, concentratieproblemen.

 • Weinig energie en coördinatieproblemen.

 • Hoofdpijn en er ontstaat vochtophoping.

 • Koude handen en voeten.

 • Niet helder kunnen denken.

 • Verandering in gedrag, indirecte hormoonschommeling. 

 • Benauwdheid, hoesten en een hogere ademhaling.

 • Mentale onbalans.

 • Ondiepe slaap, stress.

De Recovery Cabin heeft door zijn ultraviolet C straling, de stralingswarmte en luchtionisering een specifieke werking op schimmels en bacteriën. Het Corona-Hersteltraject wordt, naast de sessies in de Recovery Cabin, ondersteund met specifieke homeopathische middelen en supplementen zodat het ecosysteem van het menselijk lichaam weer optimaal kan functioneren.

“In een gezond lichaam leven bacteriën, schimmels en wormen in harmonie met de gastheer. Ze stimuleren of onderdrukken het immuunsysteem en ruimen toxische stoffen op. Ze voeden zich met afval dat zich in de darmen, het bloed en de weefsels ophoopt. Schimmels helpen een overmaat suikers weg te werken, bacteriën ruimen o.a. onverteerde eiwitten op. “

REVIEWS CORONA-HERSTELTRAJECT

Hoofdklachten: trillende zenuwen, schouderklachten en verspringende pijnklachten. Op het moment van de eerste sessie had ik tevens nog de naweeën van het corona virus.

Resultaat na de eerste behandeling met de recovery cabin was een heleboel lawaai vanuit mijn buik, de spijsvertierng was op gang gekomen!

De  eerste nachtrust was zeer onrustig, de volgende dag had ik een korte periode heftige diarree. Na deze detox ging ik veel beter slapen en ervaarde ik meer lucht bij het ademhalen en merkte ik op dat mijn zenuwen rustig waren en de schouder geen uitstraling meer naar mijn nek veroorzaakte.

Een verbluffende resultaat, snel een tweede sessie!

CONNY LAGENDIJK

Hoofdklachten: geen energie, korte ademhaling, mentaal en slaap onrustig, nek schouderklachten en hoofdpijn ( corona ).

Het resultaat na drie keer was eigenlijk wel bijzonder, ik ben mentaal veel rustiger, ademhaling is terug normaal en ik heb al paar keer mijn middagdutje vergeten.

En ik slaap veel beter en dieper ook heb ik meer een hongergevoel, de hoofdpijn is verbeterd, wel heb ik twee keer achter elkaar een korte migraine aanval gehad ( hoor er schijnbaar bij )

Na elke sessie als ik er van onder kwam was ik heel stijf, deze stijfheid verdween na het fietsen en meer plassen dan normaal. O ja mijn koude onderbenen zijn na de eerste keer niet meer koud geweest.

Mevr. De Pundert

Hoofdreden: herstel na Corona

Na 3 weken ziek, het corona virus,  te zijn geweest en herstellende was, ben ik begonnen met de Recovery cabin. Wist niet wat ik moest verwachten, maar wat een bijzondere ervaring. Je voelt van alles in je lichaam zoals het borrelen van je darmen, zwaarder worden van je lichaam en dan weer lichter, warm en kou wisselen elkaar af, vocht neemt toe en gaat weer weg. Laag voor laag wordt aangepakt. Je gaat je steeds beter en fitter voelen, je ontspant veel dieper en beter, spieren en gewrichten zijn soepeler en je houding is beter.

Ik heb het als heel fijn ervaren en ben blij dat ik zo snel ben opgeknapt na mijn ziekte.

aanvullende informatie

 

Uitzonderingen behandeling en bij gebruik van medicijnen

Je mag geen behandeling ondergaan bij ernstige hartritmestoornissen, zwangerschap, epilepsie, nierfalen en bij elektronische implantaten zoals pacemakers.

Bij gebruik van medicatie moet je dit altijd aangeven bij ons.

Moet ik ontkleed in de cabine?

Je benen gaan tot net boven je knieën in de Recovery Cabin. Je trekt jouw schoenen en sokken uit en ontbloot je onderbenen.

Hygiëne van de cabine

In de Cabine heerst een specifiek klimaat waardoor bacteriën en schimmels geen kans maken. De Cabin wordt na gebruik gelucht en de deken wordt verschoond. Je kunt ook jouw eigen handdoek meenemen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling voor volwassenen duurt 45 minuten. Voor kinderen tot 12 jaar duurt de behandeling 30 minuten.

Is vergoeding door de zorgverzekering mogelijk ?

Nee, wij we zijn geclassificeerd als wellness en niet als medicus. Dit stelt ons in staat de prijzen laag te houden en te handelen in het belang van de klant.

Welke betalingsmethoden zijn er?

Dit hangt af van de locatie, vraag naar de mogelijkheden.

Verdieping en wetenswaardigheden