Partner worden

De Recovery Cabin is een innovatieve toepassing die geschikt is voor zowel particulieren als voor bedrijven. De programma’s van de Recovery Cabin zorgen dat de persoon zich weer beter, fitter en gezonder voelt. De toepassingen zijn eindeloos.

Hierbij kunt u denken aan;

 

B2C

Wat kun een Recovery Cabin Partnership voor waarde toevoegen voor organisaties en bedrijven die consumenten bedienen?

 

Door het aanbieden van sessies met de Recovery Cabin kunt u uw onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrenten verhogen, een meerwaarde bieden voor uw huidige klanten bieden en nieuwe doelgroepen gaan bedienen. 

Wilt u weten op welke wijze u de Recovery Cabin zelf kunt exploiteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Voorbeelden van branches en typen organisaties zijn:

  • Wellness & beauty; als aanvullend programma voor bijvoorbeeld schoonheidssalons, saunas/spa’s, hotels, natuurgeneeskundigen.
  • Coaching & psychologen; de Recovery Cabin zorgt er voor dat uw cliënt beter in contact staat met zichzelf. Dit kan leiden tot een efficiënter en snellere behandelingstraject.
  • Zorgcentra & ziekenhuizen; pijnbestrijding, detoxen, sneller herstel ook van littekenweefsel, stimulatie van de bloedcirculatie. Verlichten van het ongemak.
  • Fysiotherapeuten en Osteopaten; detoxen, makkelijkere behandeling door ontspanning weefsels.
  • Scholen & universiteiten; verhogen van concentratie, doorzettingsvermogen, omgaan met stress, vanuit overzicht keuzes maken, bevorderen van helicopterview.
  • Horeca & toerisme; Ontspanning, energie verhogend, detox.
  • Fitnesscentra; stimuleren van prestaties en het herstelproces. Verhogen van stofwisseling en bloedcirculatie.

 

B2B

Wat kun een Recovery Cabin Partnership voor waarde toevoegen voor organisaties en bedrijven die bedrijven bedienen of zelf personeel hebben? 

 

  • Voor personeel; Investeren in het welzijn van werknemers, preventie van burn-out, verminderen van stress, verhogen van concentratie, motivatie verhogend, creativiteitsverhogend, productiviteitsverhogend, verbetering in communicatie en omgang, kostenbesparend, goed werkgever- en werknemerschap.
  • Voor klanten / gasten; Wellness en ontspanningsruimte

 

PARTNERSHIP

Partner worden van Recovery Cabin houdt in dat u de cabine aanschaft en op een geschikte locatie inzet. U ontvangt gasten en geeft uitleg. De Recovery Cabin is een uniek product met een bijzondere set aan eigenschappen en het is bewezen dat het werkt. 

Indien u geïnteresseerd bent in een partnership, willen wij graag eerst een kennismakingsgesprek met u.

Vanuit Recovery Cabin worden de meeste zaken gefaciliteerd zodat u meteen aan de slag kunt met het ontvangen van gasten. Neem eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

 

 

INVEstering & terugverdientijd

Wij beschikken over documentatie omtrent de investeringen en terugverdientijd. Zo kunt u exact berekenen wat de mogelijkheden en kansen voor uw organistie kunnen zijn. 

 

 

 

Interesse? 

Neem contact op voor een kennismaking. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op. 

 

15 + 4 =

Locatie goes

Gravenpolderseweg
4462 Goes, Nederland

Email

Welkom@RecoveryCabin.com

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
10.00 – 16.00 uur 

Zaterdag
10.00 – 12.00 uur