Franchisenemer worden.

Recovery Cabin, een vooruitstrevend Nederlands concept gericht op het herstel van zowel lichaam als geest, zoekt enthousiaste franchisenemers om dit innovatieve idee verder te verspreiden. Met een focus op wellness en herstel, biedt Recovery Cabin een unieke ervaring die draait om het optimaliseren van fysieke en mentale gezondheid.

Als een baanbrekende toevoeging aan de gezondheids- en welzijnsindustrie, maakt Recovery Cabin gebruik van geavanceerde technologieën, gepatenteerde FAR infraroodtechniek en kleurentherapie. Met een assortiment van 8 verschillende programma’s en kleurencombinaties, kan het systeem aangepast worden aan de individuele behoeften van elke gebruiker. De kern van de ervaring ligt in het resetten van temperatuur en frequenties, wat een stimulerend en preventief effect heeft op de gezondheid.

Recovery Cabin is niet alleen een plek voor herstel na intensieve lichamelijke inspanningen, maar ook een toevluchtsoord voor mensen die streven naar balans in hun hectische levensstijl. Het biedt niet alleen fysieke regeneratie, maar ook mentale ontspanning. De combinatie van geavanceerde technologie, kleurentherapie en persoonlijke aanpassing zorgt voor een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Het openen van een Recovery Cabin-franchise biedt ondernemers een kans om deel uit te maken van een groeiende en bloeiende sector. Met toenemende bewustwording van het belang van zelfzorg en herstel, is de marktvraag naar dergelijke innovatieve concepten aan het stijgen. Franchisenemers zullen kunnen profiteren van de bewezen bedrijfsstrategieën van Recovery Cabin en toegang krijgen tot uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing, training en operationele begeleiding.

Kortom, Recovery Cabin is op zoek naar gepassioneerde individuen die willen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van anderen, terwijl ze tegelijkertijd een veelbelovende ondernemingskans grijpen. Als jij gelooft in het belang van herstel en een gezonde levensstijl, is dit jouw kans om deel uit te maken van een opkomend merk dat zich richt op het herdefiniëren van welzijn. Word een franchisenemer van Recovery Cabin en help anderen op weg naar een gebalanceerd en hersteld leven.

 

De franchiseformule is in samenwerking met De Franchise Adviseur uitgewerkt.

Neem dan direct contact op met franchiseadviseur Patrick Beckers via telefoonnummer 085 401 1699 of via e-mailadres patrick@franchiseadviseur.nl. Patrick begeleidt franchisegever Recovery Cabin met de werving en selectie voor nieuwe franchisenemers.

B2C

Wat kan een Franchisenemer voor waarde toevoegen aan organisaties en bedrijven die consumenten bedienen?

 

De meerwaarde van de Recovery Cabin ligt voornamelijk in de vernieuwende werking en visie op ons gehele systeem.

We werken nu vijf jaar met de Recovery Cabin en er zijn in die jaren door de ervaringen talloze mogelijkheden ontstaan. De grootste en onverwachte ontdekking, vind ik zelf,  is dat er aanzienlijke structurele veranderingen in biologische ritme , leefstijl en focus ( vooral bij jong volwassen ) zichbaar worden ongeveer een jaar na de sessies in de Recovery Cabin.

Naast verbeterde mentale fitheid rapporteert 92% een beter slaappatroon, herstel na Corona via specifiek protocol, ademhalingsoptimalisatie, verbeterde lichaamshouding, en meer. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van diverse programma’s die deze aspecten aanpakken en optimaliseren. Onze bewezen resultaten spreken voor zich, en we blijven onze aanpak verfijnen op basis van feedback en voortdurende wetenschappelijke inzichten.

Door het aanbieden van sessies met de Recovery Cabin kunt u uw onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrenten verhogen, een meerwaarde bieden voor uw huidige klanten en nieuwe doelgroepen gaan bedienen. 

Het Recovery Cabin concept omvat naast 8 kernprogramma’s ook op maat gemaakte protocollen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor afvallen, slaapproblemen, rugklachten en voedselintolerantie/allergieën. Een holistische benadering voor gerichte gezondheidsdoelen, versterkt door individuele en unieke begeleiding binnen een ontspannende omgeving.

 Voorbeelden van branches en typen organisaties zijn:

  • Wellness & beauty; als aanvullend programma voor bijvoorbeeld schoonheidssalons, saunas/spa’s, hotels, natuurgeneeskundigen.
  • Coaching & psychologen; de Recovery Cabin zorgt er voor dat uw cliënt beter in contact staat met zichzelf. Dit kan leiden tot een efficiënter en snellere behandelingstraject.
  • Zorgcentra & ziekenhuizen; pijnbestrijding, detoxen, sneller herstel ook van littekenweefsel, stimulatie van de bloedcirculatie. Verlichten van het ongemak.
  • Fysiotherapeuten en Osteopaten; detoxen, makkelijkere behandeling door ontspanning weefsels.
  • Scholen & universiteiten; verhogen van concentratie, doorzettingsvermogen, omgaan met stress, vanuit overzicht keuzes maken, bevorderen van helicopterview.
  • Horeca & toerisme; Ontspanning, energie verhogend, detox.
  • Fitnesscentra; stimuleren van prestaties en het herstelproces. Verhogen van stofwisseling en bloedcirculatie.

 

B2B

Wat kun een Recovery Cabin Partnership voor waarde toevoegen voor organisaties en bedrijven die bedrijven bedienen of zelf personeel hebben? 

  • Voor personeel; Investeren in het welzijn van werknemers, preventie van burn-out, verminderen van stress, verhogen van concentratie, motivatie verhogend, creativiteitsverhogend, productiviteitsverhogend, verbetering in communicatie en omgang, kostenbesparend, goed werkgever- en werknemerschap.
  • Voor klanten / gasten; Wellness en ontspanningsruimte

 

FRANCHISENEMER

Wil jij de vrijheid en mogelijkheid om je eigen Recovery Cabin te runnen? Word franchisenemer van Recovery Cabin en zet jouw cabine op een locatie naar keuze! Wij bieden jou een uitgebreide training en persoonlijke begeleiding, zodat je vol vertrouwen de cabine kunt bedienen en de unieke voordelen ervan kunt benutten. Met bewezen resultaten en een bijzondere set aan eigenschappen, is de Recovery Cabin een product waar je écht in kunt geloven. Als je interesse hebt in franchise, nodigen we je graag uit voor een informatief kennismakingsgesprek. Bij Recovery Cabin regelen we de meeste zaken, zodat jij direct kunt starten met het ontvangen van gasten en het behalen van succes. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een eigen Recovery Cabin franchise!

INVEstering

Wij beschikken over documentatie omtrent de investeringen en winstmogelijkheden. Zo kunt u exact berekenen wat de mogelijkheden en kansen voor uw organistie kunnen zijn.

 

Interesse?

Neem contact op voor een kennismaking. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

 

7 + 12 =

Locatie Nisse

Paul Krugerstraat 12

4443 AK Nisse, Nederland

Email

Welkom@RecoveryCabin.com

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
10.00 – 16.00 uur