Recovery Cabin Mobiel

Gezondheid en vitaliteit

Stress is de meest voorkomende beroepsziekte op de werkvloer.Stress zorgt voor een onbalans, een medewerker die in balans is presteert altijd beter voor het bedrijf. Werkdruk kan je vriend zijn en heel stimulerend werken echter wanneer je je prikkelverwerking niet goed functioneert wordt de werkdruk je vijand en blokkeer je mentaal en fysiek. 

Stress kan o.a. leiden tot een slechte focus, een stijve nek, spanning in de schouders, verhoogde oogdruk, een overactieve geest, snel geïrriteerd / gefrustreerd gedrag, besluiteloosheid, rugklachten en RSI.

Ziekteverzuim

Gebruik van de Recovery Cabin ( Mobiel ) is kostenbesparend voor bedrijven doordat er verandering optreedt in bestaande klachten en er preventief aan de gezondheid van de werknemers wordt gewerkt. Uit ervaring ( zie reviews ) weten we dat gebruik van de Recovery Cabin leidt tot minder en korter ziekteverzuim tevens krijgt u gemotiveerde, vitale en gefocuste medewerkers waar stress juist een stimulerend effect op heeft. 

Voordelen werkgever

 • Kostenbesparend
 • Minder en korter ziekteverzuim
 • Het is een erkende ARBO-maatregel met fiscale voordelen
 • Medewerkers die lekker in hun vel zitten
 • Enthousiasme en hernieuwde energie op de werkvloer
 • Stelt medewerkers in staat beter met werkdruk en collega’s om te gaan
 • Veel voordeel voor een relatief kleine investering

Voordelen werknemer 

 • Ontspant de spieren
 • Bevordert vitaliteit, detox van lichaam en geest
 • Heldere geest en betere communicatie
 • Creëert rust in je hoofd en verbetert de concentratie
 • Verbetert de weerstand
 • Stimuleert de doorstroom van energie
 • Verbetert de bloedcirculatie, slaappatroon
 • Verhoogt je energie en zuurstofgehalte!
 • Activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam

 Kostenbesparing

Sessies in de Recovery Cabin ( Mobiel ) zijn uiteindelijk zeer kostenbesparend voor je bedrijf Waarom ? het ziekteverzuim gaat omlaag, de medewerkers hervinden hun passie en enthousiasme en we zien dat in de samenwerking met collega’s een directer en doelgerichtere vorm van communicatie ontstaan.

Stimulans van de overheid de “ARBO-maatregel” 

Gezonde arbeidsomstandigheden

De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. Zo blijven je werknemers flexibel inzetbaar, gemotiveerd en gezond. Bedrijfsmassage wordt door de Belastingdienst erkend als ARBO-voorziening, wat je als werkgever fiscaal voordeel oplevert. Je investeert immers in de gezondheid en duurzaamheid van jouw medewerkers. De werkelijke kosten voor bedrijfsmassage vallen hierdoor beduidend lager uit omdat je de massages onbelast kunt aanbieden.

Werkkostenregeling

Met ingang van 1 januari 2015 is de werkkostenregeling voor alle organisaties verplicht. Deze regeling vervangt de oude regeling van de belastingdienst die de vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel regelt. In de werkkostenregeling is ook de verstrekking van stoelmassages of bedrijfsmassages opgenomen.

De werkkostenregeling brengt ingrijpende veranderingen met zich mee. In de nieuwe regeling van de belastingdienst mag u als werkgever uw personeel tot een maximum van 1,2% van de totale loonsom laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen. Het is niet langer noodzakelijk om deze vergoedingen per werknemer bij te houden, dat kan bedrijfsbreed.

Bedrijfsmassages en de werkkostenregeling

Massages behoren als arbovoorziening tot de ‘nihil’ waardering. Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte. Deze voorwaarden zijn:

 • Je hebt als werkgever een arboplan.
 • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
 • De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats.
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
 • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privé besparing voor de werknemer.

Eigen bijdrage

Wanneer je voor de massages een eigen bijdrage vraagt, kun je geen gebruik maken van fiscaal voordeel. ARBO-interventies, waaronder massage, dienen volgens de wet vergoed te worden door de werkgever en dus niet deels door de werknemer. De belastingdienst is hier strikt in. In het kader van de mogelijkheid om massages onbelast te verstrekken is het dus een voorwaarde dat de werknemer geen eigen bijdrage betaalt; noch netto uit eigen zak, noch via een verrekening met het brutoloon. Deze voorwaarde komt voort uit de Wet Arbeidsomstandigheden die stelt dat de werkgever verantwoordelijkheid draagt voor het personeel en voor de kosten opdraait.

Prijzen huur Recovery Cabin Mobiel

Per maand  2000,00
Per week  500,00
Per dag  250,00

Prijzen zijn exclusief btw 

Wil je als bedrijf een abonnement afsluiten op basis van de ARBO-maatregel met fiscale voordelen is dat mogelijk. Lees hier meer over Recovery Cabin Mobiel.
Het abonnement omvat elke maand één dag de Recovery Cabin gedurende één jaar op je bedrijfsterrein. 

Reserveer je als bedrijf de Recovery Cabin mobiel voor de eerste keer, dan huur je onze begeleiding er bij!! Wij begeleiden en organiseren de sessies gedurende de dag. Mocht er behoefte zijn tot meer diepgang d.m.v. bijvoorbeeld coachingsgesprekken, is dat tegen een meerprijs natuurlijk mogelijk. Zie hier onze mogelijkheden ( Balans – Healing.nl  of Marian Franken).

Heb je interesse of wil je meer informatie mail ons