Programma: PUUR FIT

Hoofdklacht:

En daar lig je dan, op een bed en het enige dat je hoeft te doen is met je benen in een soort van warmte cabine te liggen. Het ‘deksel’ rust op je benen. En dat dan voor 45 minuten. Dát wilde ik uiteraard wel proberen. Altijd interessant .. en dát was het ook!
Tijdens/na iedere sessie praatte ik met Eddie over wat ik had gevoeld na de vorige sessie en eventueel tijdens ..
Bij mijn enkel heb ik een cluster van spataderen met een bobbel. Na de eerste sessie heb ik daar enorme jeuk aan gehad, maar de bobbel is bijna helemaal weg na de 5e sessie. Ook ben ik vanaf de eerste sessie dieper gaan slapen en dát was zeker een verademing! Wat ook erg opvallend is dat ik uiteindelijk zonder kussen ben gaan slapen. Ik heb ook haast geen nekklachten meer nu.
Ook merk ik dat ik mijn warmte beter kwijt kan. Meestal had ik het gevoel dat mijn hoofd van warmte uit elkaar barstte, maar nu dus niet meer. Alsof mijn lichaam dit beter reguleert. Tevens merk ik dat ik sneller mezelf kan uiten, kordater ben dan anders.

Opvallend was dat ik meer ging eten en dat was wel erg eng. Zeker aangezien ik diabetes type 2 heb en in het verleden erg met mijn gewicht geschommeld heb. Ondertussen was de thuissituatie erg onrustig en meestal is dat terug te zien in hoge suikers, maar niets was minder waar!! Mijn suikers waren níet omhoog en met spanning wacht in mijn kwartaalcontrole af in de hoop dat mijn suikers ondanks alle stress niet omhoog of zelfs wat gezakt zijn. Mijn gewicht is in ieder geval iets omlaag ondanks het extra eten.

Gisteren heb ik de uitslag gekregen van mijn 3 mndlijkse controle. Het was nu wel 4,5 maand geleden, maar de curve is van de laatste 6 weken eigenlijk.
Te beginnen met het feit dat het laatste jaar al een daling was begonnen, maar ik heb een meting die zó laag is dat het 7!!! jaar geleden dat ik deze meting had . Ondanks het feit dat ik in een erg stressvolle periode in mijn leven zat en dát is erg opmerkelijk. Stress verhoogt enorm mijn suikers, dus ik heb haast geen andere verklaring dan dat jouw uitvinding hier een bijdrage aan heeft gehad.

Sandra Pikaar

meer energie/energieker, diepe(re) slaap (meer uitgerust wakker), opgewekter (ervaren van meer vreugde), minder emotioneel en menstruatiecyclus hersteld. Kortom, een gevoel van ‘niemand maakt mij iets’, ik sta dichter bij mezelf, weet beter wat ik wel wil en daardoor ook wat ik niet wil. Communiceren gaat me gemakkelijker af; geef beter aan wanneer iets niet oké voelt (ik communiceer rustiger, kan de emotie beter achterwege laten) en het lukt me beter om niet continue de discussie aan te gaan

Heb al een aantal keer een sessie gedaan voor mij was het voornamelijk voor mijn innerlijke onrust ……tijdens de sessie lkwam ik in een diepte ontspanning dat geeft mij rust in mijn lichaam en mijn brein het voelt of ik de hele wereld aankan en dat geeft een vrij gevoel en kan beter bij mijn gevoel komen en mijn lichaam voelt sterker ……heb nu weer een sessie van 3 om de winter door te komen ….. Ik raad het iedereen aan !!!!!

De Recovery Cabin heeft voor mij al veel postief effect op mij gehad. Uit bed komen was altijd moeilijk, mijn hele lichaam stijf, pijnlijk en had het vrijwel altijd koud of opeens veel te warm. Eigenlijk had ik het een beetje opgegeven op mijn lichaam; ik dacht dat er vrij wel niks meer aan te doen was. Nu dat ik dit traject volg heb ik veel meer energie, ik slaap beter en ik heb minder pijn of stijfheid. Wanneer ik er toch last van heb is dit makkelijker zelf op te lossen wat eerst wel onmogelijk leek. Zoals u zich kunt voorstellen heeft dit ook positief effect op mijn mentale gezondheid. Daarom als iemand overweegt dit te doen, raad ik het zeker aan om eens uit te proberen.

Programma: PUUR FIT

Hoofdklacht:  al meer dan 2 jaar een pijnlijke linker heup, frequent naar osteopaat en chiropractor.*

De eerste keer ging ik heerlijk loom naar huis. Ik merkte dat mijn heup pijn links weg was. De dag erna had ik vreselijke pijn rechts aan mijn nek. Na de 2e behandeling was dat gedeeltelijk weg. Nu voelde ik ook duidelijk meer warmte, vond het zelfs bloedheet daar binnen. Het was ook duidelijk te merken dat de warmte via mijn benen naar mijn boven lichaam ging en heel luchtjes zijn werk deed in mijn romp. Het voelde ook als een soort stroom die steeds door het lichaam liep. Weer heerlijk gedut. S avonds sliep ik heerlijk en merkte dat ik wat fitter op stond en ook wat vroeger dan normaal. Ook nu weer erge pijn aan mijn nek.

De derde behandeling hebben we warmte foto’s gemaakt en je zag duidelijk hoe het vocht zich verplaatste in het lichaam voor en erna. Nu voelde ik nog meer in het lichaam gebeuren en was tijdens de behandeling mijn rug aan de beurt. Duidelijk gevoel dat er iets in het lichaam veranderd. 2 dagen erna nek pijn maar voelde anders, de grote spieren waren nu bezig. Nog wat fitter en zelfs op de fiets naar de praktijk. Heerlijk warm en duidelijk ook nu de warmte in het gezicht.

Vaak wel stram erna en merk dat wanneer je erna rustige stretch of yoga oefeningen doet het heerlijk was voor m8jn lichaam.

Moet s nachts veel plassen, toch echt veel vocht wat eruit mag?

Heup nog steeds goed, merk ook dat daar spieren anders werken en dat even een ongemakkelijk gevoel geeft.

Uit onderzoek is gebleken dat osteopaten, fysiotherapeuten, chiropractors etc. tegenwoordig meer behandelingen nodig hebben dan 15 jaar geleden. Reden is toenemende stijfheid van het zachte weefsel. ( een vervuild BBRS )

Kiki Lassooy

*Uit onderzoek is gebleken dat osteopaten, fysiotherapeuten, chiropractors etc. tegenwoordig meer behandelingen nodig hebben dan 15 jaar geleden. Reden is toenemende stijfheid van het zachte weefsel ( een vervuild BBRS ).

Programma: DETOX

Hoofdklacht: Artrose

Via een vriendin kwam ik bij Eddy terecht. Zij had goede ervaringen met de infrarood cabin en wilde mij dat ook laten meemaken. Zonder enige verwachting, maar met mijn gebruikelijke nuchterheid, ging ik het avontuur aan.

Bij het kennismakingsgesprek noemde Eddy een paar rake dingen over mij, waardoor ik aan het denken werd gezet over waar ik op dit moment sta in mijn leven, en wat ik eigenlijk nog zou willen bereiken. Vooral zijn heldere uitleg over hoe ik mezelf daarbij in de weg kan zitten, blijft in mijn hoofd hangen. Ik zeg helder, zoals Eddy dingen benoemt lijken ze misschien eenvoudig, maar het geeft veel stof tot nadenken. Zo van: daar moet ik iets mee. En daar was ik niet op voorbereid. Het raakte mij enorm.

Eenmaal “in” de cabin bleef ik denken over wat er net gezegd was, maar al snel werd ik afgeleid door wat ik allemaal voelde gebeuren. Het was aangenaam, warm, en het leek alsof er kriebelende mieren langzaam vanuit mijn voeten door mijn lijf naar boven liepen, op een prettige manier. Heel apart vond ik het dat Eddy precies kon aangeven waar de stoet mieren zich bevond. Ik kan het niet verklaren maar ik stapte wat wiebelig uit de cabin, en ‘s avonds merkte ik dat mijn gewrichten soepeler voelden en ik vuisten kon maken, terwijl ik dat vanwege artrose in mijn handen normaal gesproken amper kan.

Het is jammer dat Goes zo ver rijden is voor mij, anders zou ik zeker nog eens gaan.

Gerdien

Post-Coronatraject

Ik ben bij Marian Franken geweest. Omgeving was rustig. En 8 behandelingen met recovery cabin gehad wisselend met immuniteit en detox, ongeveer 45 minuten liggend. Ook 2 x doorgemeten en druppels gehad. Ik ben goed en snel(ler) hersteld van corona en longontsteking, kortademigheid na ziekenhuisopname. Daarnaast ook gezond gegeten en wandelen, fitness.
Met vriendelijke groeten, Patrick 

Programma: KINDEREN

Hoofdklacht: ADHD, onrust, emotionele disbalans.

Onze zoon heeft de diagnose ADHD en last van driftbuien, hij at slecht en sliep zeer onrustig. Hij heeft een programma in de recovery cabin ondergaan in combinatie met het innemen van homeopathische nosoden. Het resultaat was zeer verrassend, hij ging beter, rustiger en diepere slapen. Ging meer en gevarieerder eten en zijn herstel na een driftbui is sterk veranderd, hij accepteert alles veel makkelijker. Hij lijkt veel rustiger en tevreden, super blij!

Ik raad het iedereen om deze sessie te volgen. Je staat sowieso standvastiger in je leven en je begrijpt beter hoe je lichaam en geest in elkaar verweven zit, zodat je eigenlijk op termijn logische keuzes maakt omdat je weet waar het vandaan komt. Fantastisch 😍 toch? Wat wil je nog meer in je leven?

Als je aan je zelf wil werken zonder zelf al teveel inspanning te doen. Dan is de recoverycabin is voor jou.

na een 3-tal operaties zo’n 10 jaar geleden, kon ik mijn armen niet meer plat achterover leggen, die bleven hangen boven de grond. na 1x in de cabine te zijn geweest merkte ik dat dit weer mogelijk was. er is veel spanning weg rondom mijn borstgebied en voel me vrijer. hierdoor let ik ook weer bewuster op mijn houding. verder voel ik me opgewekter, fitter en energieker.

Bij mij was de diagnose hernia gesteld tussen L5 en S1. Ik kon niet meer zitten of zelfs lopen en verging van de pijn (ondanks de Oxycodon en Pregabaline). Kruipend moest ik me door huis bewegen. Liggend ben ik hierheen vervoerd in het begin. Bij elke behandeling voelde ik me opknappen, betere doorbloeding, meer ontspanning en de pijn begon te minderen. In de scans was dit ook duidelijk te zien. Ook met de revalidatie werden prima adviezen gegeven waar ik veel aan had. Dit heeft mij letterlijk weer op de been geholpen! Groet, Jessica Cornelisse

Ik heb de recovery cabine als zeer positief ervaren. Ik voel me fitter en sta dichter bij mezelf. Na 5 sessies ervaar ik nog telkens kleine veranderingen. Na de tweede en derde sessie voelde ik me niet zo fit, het was duidelijk dat mijn lichaam bezig was met het opruimen van wat het niet nodig had. Vanaf nu zal het bezoek aan de cabine behoren tot de verzorging van mijn lichaam en geest en zal ik de cabine blijven bezoeken op regelmatige basis.

Programma: Detox

In eerste instantie ging ik het gewoon eens proberen. Ik had niks te verliezen en daarnaast hoorde ik er alleen maar goede verhalen over. Tijd om het zelf te ervaren dus.

Al gauw merkte ik dat mijn lichaam zich begon te corrigeren. Zo kreeg ik in de week na de eerste sessie ontzettend veel hoofdpijn. “De Recovery Cabin zou de pijn toch juist moeten wegnemen?” dacht ik nog. Na iedere sessie kreeg ik wel weer ergens last van, maar dit duurde maar 1 a 2 dagen, daarna voelde het juist beter. Ik stond niet goed op mijn voeten, dus voelde ik op den duur pijn in mijn voeten en benen. Ook mijn rug is aan de beurt geweest. Het begon mij op te vallen dat het telkens een plek was, waar we het tijdens de sessie over hadden gehad. Dat was voor mij het bewijs dat mijn lichaam echt aan het corrigeren was en dat de Recovery Cabin zijn naam waar maakt.

Een bijkomend voordeel (waar ik eerder niet aan gedacht had) was het mentale gedeelte.
Waar ik voorheen altijd vrij direct was, soms te, was ik de laatste tijd een beetje afgestompt. Het is erin geslopen, zonder dat ik het door had. Ik zei wel eens tegen mijn vriend: “Ik ben de ‘scherpte van mijn tong’ verloren, en dat mis ik eigenlijk wel.” Dankzij de Recovery Cabin ben ik weer dichter bij mezelf gekomen. Meer opgewekt en weer direct zoals ik was. Ik heb een snelle reactie, ben helderder van geest en een blad voor de mond? Dat is verleden tijd!

Programma: DETOX

Vervolgprogramma: SUCCES & FOCUS

Hoofdklachten: disbalans, burn-out, uitputting, niet effectief zijn, communicatieproblemen, onzekerheid, achterdocht.

Na een aantal “reguliere consulten” bij Balans-Healing, heb ik ook kennisgemaakt met de Recovery Cabin -inmiddels zijn vijf behandelingen verstreken.

Komende vanuit een overwerkte situatie, met klachten als emotionele disbalans, overmatige controledrang en starheid, vasthouden van vocht en afvalstoffen, gebrek aan concentratie en focus, merk ik nu een verbetering op alle vlakken:

Het leven is voor mij meer en meer een beleving geworden, omdat ik het nu niet meer zo star en met controledrang hoef te handhaven. Dit brengt veel rust met zich mee, is veel minder belastend en vermoeiend en versterkt weer het vertrouwen in mijzelf. De overdreven rationaliteit is ingeleverd voor een meer creatieve en gevoelsmatige houding: “voelen”. Rationaliteit en creativiteit/gevoel vullen elkaar aan en zijn in balans.

Mensen ervaren mij als een meer open persoon, een persoon met een luisterend oor. In plaats van over mijn problemen te praten, praat ik nu over hun problemen. Een vreemde maar mooie gewaarwording en ervaring. Totaal tegenovergesteld ten opzichte van 1 jaar geleden.

Ik voel mij fitter, energieker en minder zwaar. Ik merk dat mijn organen (milt, lever, darmen) meer in evenwicht komen en niet meer reageren op de vroegere emotionele disbalans en de stressmomenten die natuurlijk nog steeds af en toe voorkomen. Zogezegd ga ik ook beter met de invloeden uit mijn omgeving om en weet de grenzen beter af te bakenen. Het voortdurend pleasen is voorbij, zonder in te boeten op een effectieve omgang. Eigenlijk is de omgang veel duidelijker en beter geworden.

Iedere behandeling in de Cabin heb ik anders ervaren. Beginnend bij een totaal relaxed en gereinigd gevoel. Na deze ervaring voelde ik de bij de volgende behandeling echt wat de uitwerking op het lichaam was: je voelt letterlijk dat het lichaam gaat werken, hernieuwd op gang komt. Je voelt tintelingen, nieuwe energie in die delen waar dat nodig is. Ik merkte ook dat mijn lichaamshouding verbeterde en minder stram was. Je wordt ook opmerkzamer op je eigen lichaamshouding: je gaat voelen wanneer het fout gaat, terwijl ik vroeger zou zeggen: niet aanstellen en doorgaan.

De laatste twee behandelingen ben ik met een bewuste intentie ingegaan, met een specifieke vraag, emotie. Het lijkt er op dat deze intentie ook daadwerkelijk aangepakt wordt, al wordt dat pas na een paar dagen zichtbaar.

Kortom je kunt deze behandelingen aangaan zoals je wilt, van allesomvattend tot heel specifiek. Mijn tip zou wel zijn: laat je vooral de eerste behandeling verrassen door de diepgaande ontspanning.

Gert Jan

Salesmanager

Grootste reden om in Recovery cabin te gaan was mijn jarenlange ziekte van ménière aanvallen, maar uiteindelijk heeft het mij veel meer gebracht, ook kleine probleempjes welke niet echt relevant leken zijn verdwenen of zijn nu minder prominent aanwezig.

Spataderen, kramp en kouwelijk in benen, veel dieper slapen, geen tranende ogen meer, veel fitter, soepele nek ( merk ik vooral bij autorijden! ) onderrug. Ik ga nu regelmatig onder de recovery cabin om het bij te houden want ik wil dit alles niet meer terug!

Mevr. Wernerbol

Programma: DETOX 

Hoofdreden: preventief, loslaten, in balans komen

Onbewust draag je meer ‘last’ met je mee dan gewenst en vaak ook nodig is, althans, ik. Soms voelde ik mij te verantwoordelijk voor anderen, voor mijn omgeving en ook zeker voor bijvoorbeeld mijn kinderen. Door de Recovery Cabin werd mijn lichaam zo ontspannen, en dus mijn hoofd ook, dat ik letterlijk vanuit die ontspannen positie, veel meer kon loslaten. Zonder er iets voor hoeven te doen (wat normaal mijn ‘houdvast’ juist was). Ik merk dat ik rustiger ben, minder (over-)denk en meer vanuit mijn intiutie kan en mag handelen.

Ik heb nu nog maar drie sessies achter de rug waarbij mijn derde het heftigst was (het grootste, merkbare resultaat). Tevens ben ik ietsjes aangekomen in gewicht; blijkbaar had ik mijn lichaam niet gegeven wat het nodig had, ik had het niet verwacht maar ik voel mij toch goed hierbij. Blijkbaar hoort dit bij mij. Ik ben erg benieuwd naar de volgende sessies en het effect.

Maria

Moeder

Programma: DETOX

Hoofdklachten: trillende zenuwen, schouderklachten en verspringende pijnklachten. Op het moment van de eerste sessie had ik tevens nog de naweeën van het corona virus.

Resultaat na de eerste behandeling met de recovery cabin was

een heleboel lawaai vanuit mijn buik, de spijsvertierng was op gang gekomen!

De  eerste nachtrust was zeer onrustig, de volgende dag had ik

een korte periode heftige diarree. Na deze detox ging ik veel beter slapen en ervaarde ik meer lucht bij het ademhalen en merkte ik op dat mijn zenuwen rustig waren en de schouder geen uitstraling meer naar mijn nek veroorzaakte.

Een verbluffende resultaat, snel een tweede sessie!

CONNY LAGENDIJK EX CORNONA PATIENT

Programma: PUUR FIT

Hoofdklachten: geen energie, korte ademhaling, mentaal en slaap onrustig, nek schouderklachten en hoofdpijn ( corona ).

Het resultaat na drie keer was eigenlijk wel bijzonder, ik ben mentaal veel rustiger, ademhaling is terug normaal en ik heb al paar keer mijn middagdutje vergeten.

En ik slaap veel beter en dieper ook heb ik meer een hongergevoel, de hoofdpijn is verbeterd, wel heb ik twee keer achter elkaar een korte migraine aanval gehad ( hoor er schijnbaar bij )

Na elke sessie als ik er van onder kwam was ik heel stijf, deze stijfheid verdween na het fietsen en meer plassen dan normaal. O ja mijn koude onderbenen zijn na de eerste keer niet meer koud geweest.

Mevr. De Pundert

 Hoofdklacht: verstoord slaappatroon

  1. Voelde me ’s avonds erna heerlijk rustig, een vredig gevoel
  2. Minder koude voeten na eerste keer, na vier keer had ik het niet meer in de gaten maar voeten waren gewoon warm!
  3. Mijn grootste probleem al heel lang, slapen en dromen, geslapen tot 4.45 uur zonder te dromen!
    Daarna de bekende hazenslaapjes met bijbehorende nare dromen. Nu na 4 keer is mijn slaappatroon veranderd, ik slaap dieper en slaap ik makkelijker in. Als ik dieper slaap heb ik geen dromen meer!
  4. Heel veel nagedacht over het verleden
  5. Een tijd in de lemen hut liggen met je benen in een warme tijdmachine was een zeer bijzondere ervaring, ik ga regelmatig terug komen!
Wil Houtepen v Putten

Hoofdklacht: heb artrose aan de buitenzijde van mijn rechter knie en kan mijn been niet zover buigen zodat mijn hiel tegen mijn bil aan komt.

Na drie behandelingen in the Recovery-Cabin bij Eddie heb ik toch een zekere verbetering kunnen bespeuren.

Nu drie weken later kan ik mijn been toch echt verder buigen dan voorheen en dat zonder pijn.

Het is nog niet helemaal opgelost maar verbetering is er echt wel!

Programma: PUUR DETOX + PUUR FIT

Hoofdreden: herstel na Corona

Na 3 weken ziek, het corona virus,  te zijn geweest en herstellende was, ben ik begonnen met de Recovery cabin. Wist niet wat ik moest verwachten, maar wat een bijzondere ervaring. Je voelt van alles in je lichaam zoals het borrelen van je darmen, zwaarder worden van je lichaam en dan weer lichter, warm en kou wisselen elkaar af, vocht neemt toe en gaat weer weg. Laag voor laag wordt aangepakt. Je gaat je steeds beter en fitter voelen, je ontspant veel dieper en beter, spieren en gewrichten zijn soepeler en je houding is beter.

Ik heb het als heel fijn ervaren en ben blij dat ik zo snel ben opgeknapt na mijn ziekte.

Programma: PUUR DETOX + PUUR FIT

Hoofdreden: herstel na Corona

Na 3 weken ziek, het corona virus,  te zijn geweest en herstellende was, ben ik begonnen met de Recovery cabin. Wist niet wat ik moest verwachten, maar wat een bijzondere ervaring. Je voelt van alles in je lichaam zoals het borrelen van je darmen, zwaarder worden van je lichaam en dan weer lichter, warm en kou wisselen elkaar af, vocht neemt toe en gaat weer weg. Laag voor laag wordt aangepakt. Je gaat je steeds beter en fitter voelen, je ontspant veel dieper en beter, spieren en gewrichten zijn soepeler en je houding is beter.

Ik heb het als heel fijn ervaren en ben blij dat ik zo snel ben opgeknapt na mijn ziekte.