Veelgestelde vragen

Natuurlijke werking Recovery cabin

De Recovery Cabin is een concept met vele toepassingen, gebaseerd op de natuurlijke werking van het menselijk systeem. Daardoor heeft het een diepe werking op verschillende niveaus. De diverse technieken die worden toegepast vinden uiteindelijk hun oorsprong in de Quantum Fysica. Enkele voorbeelden en algemene werkingsgebieden zijn:

 

 • Energiefrequentie
 • Stralingswarmte
 • Luchtionen
 • Kleurentherapie
 • Voetreflexologie
 • Koortstheorie 
 • Kooi van Faraday
 • Centraliseren van het lichaam
 • Mentale balans (links en rechts in evenwicht)
 • Zenuwstelsels
 • Luchtvochtigheid
 • Innerlijke communicatie
 • Ontgiften Basis Bio Regulatie Systeem ( BBRS )
 • Diepe druk stimulatie (DDS)
 • Limbische systeem

Brochure

[3d-flip-book id=”1149″ ][/3d-flip-book]

Algemene informatie

WAT DOET DE RECOVERY CABIN ?

 De Recovery Cabin benadert het lichaam vanuit een andere invalshoek. De belangrijkste pijler van deze visie is de kerntemperatuur. Ieder lichaam functioneert het beste bij een kerntemperatuur van 37 graden. Wijkt deze temperatuur standaard te veel af, heeft dat lichamelijke, emotionele en mentale gevolgen  De Recovery Cabin corrigeert onder andere de afwijkende kerntemperatuur waardoor de basisprocessen zoals ademhaling, stofwisseling, slapen, verwijderen van afvalstoffen en  de bloedcirculatie hersteld worden naar jouw persoonlijke standaard en ritme. Deze basisprocessen beïnvloeden alle onderliggende processen van het lichaam.

 

 

Voor wie is de Recovery Cabin geschikt en wat zijn de algemene symptomen ?

De Recovery Cabin is voor iedereen die wil investeren in zijn of haar gezondheid en welzijn geschikt. Vermoeidheid, spierpijn, huidaandoeningen, stemmingswisselingen en frustraties, slapeloosheid, slechte concentratie, onstabiele hormoonspiegel, onregelmatige stoelgang en toxische belasting zijn situaties en symptomen waar de Recovery Cabin direct op werkt. 

Uitzonderingen behandeling en gebruik van medicijnen

Je mag geen behandeling ondergaan bij ernstige hartritmestoornissen, zwangerschap, epilepsie, nierfalen en bij electronische implantaten zoals pacemakers.

Bij gebruik van medicatie moet je dit altijd aangeven bij ons.

Moet ik ontkleed in de cabine?
Je benen gaan tot net boven je knieën in de Recovery Cabin. Je trekt jouw schoenen en sokken uit en ontbloot je onderbenen.
Hygiëne van de cabine
In de Cabine heerst een specifiek klimaat waardoor bacteriën en schimmels geen kans maken. De Cabin wordt na gebruik gelucht en de deken wordt verschoond. Je kunt ook jouw eigen handdoek meenemen
Hoe lang duurt een behandeling?

 Een behandeling voor volwassenen duurt 45 minuten. Voor kinderen tot 12 jaar duurt de behandeling 30 minuten.

Is vergoeding door de zorgverzekering mogelijk ?
Nee, wij we zijn geclassificeerd als wellness en niet als medicus. Dit stelt ons in staat de prijzen laag te houden en te handelen in het belang van de klant.
Welke betalingsmethoden zijn er?
Dit hangt af van de locatie, vraag naar de mogelijkheden.

gerelateerde onderzoeken

De Recovery Cabin is een nieuw en uniek product. Er zijn vele studies over de uitwerking van Far Infraroodstraling op het lichaam. Hieronder vind je de onderzoeken over de belangrijkste werkingsgebieden.

De ioniserende werking is ook onderzocht en de resultaten zijn eveneens hieronder te vinden:

https://www.airsain.be/onderzoek-gezondheidsklachten-en-ionisatie-met-negatieve-ionen

Ioniserende werking wordt strek gelinkt depressieve gevoelens.

 

 

Certificering en CO2 keurmerk

De gebruikte emitters zijn CE-gecertificeerd en hebben een CO2 keurmerk.

Eigen ervaringen en onderzoek
De ervaringen van de uitwerkingen van de recovery cabin zijn gedurende twee jaar bijgehouden en zijn op deze website verwerkt.