Afgelopen zomer hebben we sessies gelaatkunde opgenomen, om het extra spannend voor mij te maken waren de deelnemers onbekenden.

Hier zijn de twee praktische fimpjes over Gelaatkunde om je te prikkelen, enthousiast te maken en anders naar jezelf en anderen te laten kijken. Mocht je gelaatkunde zelf willen leren? Wij organiseren regelmatig workshops en cursussen over Gelaatkunde. Informatie kun je krijgen bij je vestiging van de Recovery Cabin of je kunt mailen met eddyfilius@gmail.com

Gelaatkunde is een kunde, wetenschap om vanuit het gezicht, het gelaat, de gezondheid van het lichaam grotendeels te kunnen analyseren, te benoemen en letterlijk depijnpunten te kunnen identificeren.

Het gezicht vertelt ons veel; waar we goed in zijn, waar we uit balans zijn (of waar we in balans zijn), wat onze ‘ik’ lijn is en hoe we ons ontwikkeld hebben. Vanuit deze wetenschap, met deze kennis, kun je je het beste uit jezelf halen, andere keuzes maken of zorgen voor het in balans komen met jezelf. Uiteraard afhankelijk van wat jouw doel en behoefte is.

Gelaatkunde is dus een techniek om dichter bij jezelf te komen. Het is een momentopname; het kan zijn dat jouw gezicht er nu anders uitziet dan bijvoorbeeld een paar jaar geleden of na een bepaalde periode.Hoe werkt gelaatkunde? Bekijk hier de video’s  waarin Eddy verschillende mensen analyseert

 

Nieuwsgierig?

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Ontspannen leven en kiezen wat bij jou past? Neem eens vrijblijvend contact op. We helpen je graag.