Aanbieding!

Ashwagandha 5000 bio

Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 22,00.

Ashwagandha:

  • Draagt ​​bij tot verwarmd evenwicht en stressbestendigheid
  • Helpt als adaptogene plant het lichaam om zijn fysieke en mentale kracht te behouden

Geschriften uit de ayurvedische traditie en klinische studies omschrijven de ashwagandha wortel ( Withania somnifera ) als een eenvoudige en effectieve adaptogene plant.

Beschrijving

Voor mentaal evenwicht en slaapstoornissen 

Onze hedendaagse levensstijl kan gepaard gaan met veel situaties die leiden tot stress en fysieke en intellectuele vermoeidheid. Met een brede waaier aan planten helpt de natuur ons hierbij een handje.

Ashwagandha, om precies te zijn Withania somnifera L., staat algemeen bekend als Indiase ginseng. Traditioneel wordt de plant in de Indische ayurvedische geneeskunde ingezet om terug energie te krijgen, het lichaam te versterken en tegelijkertijd te ontspannen en stressbestendiger te maken. Ashwagandha heeft een bijzondere eigenschap: het is een adaptogene plant. Dat betekent dat ze zich kan aanpassen aan ieders specifieke behoeften.

Ashwagandha 5000 BIO is een biologisch extract met hoge concentraties withanolides, de stofjes die worden beschouwd als de belangrijkste fytoactieve verbindingen die de plant haar adaptogene eigenschappen bezorgen.